Хорватія Іспанія : Mf2izzpvpg0emm : Це був найкращий матч євро!

Хорватія Іспанія : Mf2izzpvpg0emm : Це був найкращий матч євро!. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Сауль, 24, асенсіо, 33, л.

Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

Yosnj3gn7xbrem
Yosnj3gn7xbrem from football24.ua
Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Це був найкращий матч євро! В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Не проходила так далеко на.

Pryamoj Efir Evro 2021 Horvatiya Ispaniya Smotret Onlajn 28 06 2021 Horvatiya Ispaniya Smotret Onlajn Horvatiya Ispaniya 28 Iyunya 2021 Horvatiya Ispaniya Pryamye Onlajn Translyacii Horvatiya Ispaniya Pryamaya Translyaciya Horvatiya Ispaniya Live Horvatiya Ispaniya Gde
Pryamoj Efir Evro 2021 Horvatiya Ispaniya Smotret Onlajn 28 06 2021 Horvatiya Ispaniya Smotret Onlajn Horvatiya Ispaniya 28 Iyunya 2021 Horvatiya Ispaniya Pryamye Onlajn Translyacii Horvatiya Ispaniya Pryamaya Translyaciya Horvatiya Ispaniya Live Horvatiya Ispaniya Gde from i.imgur.com
Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Не проходила так далеко на. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Це був найкращий матч євро!

Mqz1mq0r9ym8pm
Mqz1mq0r9ym8pm from sport.img.com.ua
Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча.

В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Це був найкращий матч євро! Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Не проходила так далеко на. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama