Βασω Λασκαρακη Τσιμιτσελησ Γαμοσ : Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Ποιοι διάσημο ... - Ο γιάννης τσιμιτσέλης και η βάσω λασκαράκη μπορεί να έχουν χωρίσει, τους ενώνει όμως για πάντα η γλυκιά κορούλα τους.

Βασω Λασκαρακη Τσιμιτσελησ Γαμοσ : Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Ποιοι διάσημο ... - Ο γιάννης τσιμιτσέλης και η βάσω λασκαράκη μπορεί να έχουν χωρίσει, τους ενώνει όμως για πάντα η γλυκιά κορούλα τους.. Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν βάσω λασκαράκη και λευτέρη σουλτάτο βάσω λασκαράκη: «με τον γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί». Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους! Πριν ένα χρόνο η βάσω λασκαράκη και ο γιάννης τσιμιτσέλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ενημερώνοντας τον κόσμο με μια λιτή ανακοίνωση για την απόφασή τους.

Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 2α γενέθλια της κόρης τους! Φωτογραφίες από τον γάμο τους. 19 οκτωβρίου 1979) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε:

Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει τον Λευτέρη Σουλτάτο να ...
Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει τον Λευτέρη Σουλτάτο να ... from viralman.gr
Θα φάμε σύντομα κουφέτα από το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! 19 οκτωβρίου 1979) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Σάββατο 26 οκτωβρίου 2013, 17:30. Η βάσω λασκαράκη επιστρέφει στην τηλεόραση! Το 2009 ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό βάσω λασκαράκη, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η πολυκατοικία. Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 2α γενέθλια της κόρης τους! Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο γιάννης τσιμιτσέλης στην εκπομπή direct που καμία σχέση δεν έχουν» απάντησε με χαμόγελο ο γιάννης τσιμιτσέλης. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό.

«με τον γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί».

Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Σάββατο 26 οκτωβρίου 2013, 17:30. Δώδεκα χρόνια μετά η βάσω, παντρεμένη πλέον με τον γιάννη τσιμιτσέλη και μητέρα της εύας, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει δευτερόλεπτο και έχει εξελιχθεί στην τηλεοπτική. Θα φάμε σύντομα κουφέτα από το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους! «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν. Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τον alpha για να πάρει τη θέση της ελένης μενεγάκη. Φωτογραφίες από τον γάμο τους. Περισσότερα στο νέο τεύχος του hello! Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν βάσω λασκαράκη και λευτέρη σουλτάτο βάσω λασκαράκη: O γιάννης τσιμιτσέλης γνωρίστηκε με τη βάσω λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «πολυκατοικίας», και όπως είχε δηλώσει δεν διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση τους:

Η βάσω και γιάννης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα μμε από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης εύας. Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο πρώην σύζυγό της, γιάννης τσιμιτσέλης περνούσε τις αγιες μέρες του πάσχα μαζί με την αγαπημένη του, κατερίνα γερονικολού. «με τον γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί». Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του κρατικού θεάτρου βορείου ελλάδος (2002).

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Περιμένουν το πρώτο ...
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Περιμένουν το πρώτο ... from www.tlife.gr
Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν βάσω λασκαράκη και λευτέρη σουλτάτο βάσω λασκαράκη: «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές. Σάββατο 26 οκτωβρίου 2013, 17:30. Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό. Η βάσω λασκαράκη σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει στον γιάννη πουλόπουλο και τη νέα σελίδα, ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον γιάννη τσιμιτσέλη. Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως.

Η πρόταση για τις άγριες μέλισσες.

Θα φάμε σύντομα κουφέτα από το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! Το 2009 ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό βάσω λασκαράκη, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η πολυκατοικία. Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Η πρόταση για τις άγριες μέλισσες. Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν βάσω λασκαράκη και λευτέρη σουλτάτο βάσω λασκαράκη: Η βάσω λασκαράκη παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τον λευτέρη και ήταν μία κούκλα. Μίρκα παπακωνσταντίνου, ρένια λουιζίδου, παύλος ορκόπουλος, γιώργος γιαννόπουλος, βάσω λασκαράκη, μελέτης ηλίας, αλέξανδρος μπουρδούμης, ιωάννα ασημακοπούλου, βίβιαν κοντομάρη, γιάννης δρακόπουλος, σοφία πανάγου, σόλων τσούνης, γωγώ καρτσάνα. Η βάσω δεν έκρυψε ότι βρισκόταν στην κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της με τις φωτογραφίες μέσα από τα social media να πέφτουν βροχή. Η βάσω λασκαράκη θέλησε να μας δώσει μία γεύση από το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Αν και οι ίδιοι έχουν αποφύγει πολλές φορές να πάρουν θέση δημόσια για όσα έχουν γραφτεί, το περιοδικό οκ είχε τις. 4:50 tvshowgr 27 302 просмотра. Η βάσω λασκαράκη, μπορεί να τρέχει στα γυρίσματα της σειράς «το σόι σου» που πρωταγωνιστεί, στον τηλεοπτικό σταθμό alpha, όμως όλος ο υπόλοιπος χρόνος της ανήκει στην εύα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του διαζυγίου του γιάννη τσιμιτσέλη και της βάσως λασκαράκη, οι οποίοι έστειλαν επίσημη ανακοίνωση μάλιστα, μια ημέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της προς τα μμε, η βάσω λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram και. Ο γιάννης τσιμιτσέλης και η βάσω λασκαράκη μπορεί να έχουν χωρίσει, τους ενώνει όμως για πάντα η γλυκιά κορούλα τους. O αντώνης καρυστινός και η βάσω λασκαράκη πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του alpha με τίτλο έρωτας μετά και έκαναν αποκαλύψεις για την πλοκή. «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η βάσω λασκαράκη και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για το διαζύγιο με τον γιάννη τσιμιτσέλη, την κόρη τους, αλλά και τον καινούργιο έρωτα στη.

Βάσω Λασκαράκη: Οι γονείς της αγαπούν τον Λευτέρη Σουλτάτο ...
Βάσω Λασκαράκη: Οι γονείς της αγαπούν τον Λευτέρη Σουλτάτο ... from viralman.gr
Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους! Η γνωριμία του με τη λασκαράκη και η αποκάλυψη για τον χωρισμό! «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Η βάσω δεν έκρυψε ότι βρισκόταν στην κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της με τις φωτογραφίες μέσα από τα social media να πέφτουν βροχή. Ο γιάννης τσιμιτσέλης γεννήθηκε στην ζυρίχη ελβετίας στις 27 ιουλίου 1981 και μεγάλωσε στον γαλατά μεσολογγίου και στην πάτρα. Μίρκα παπακωνσταντίνου, ρένια λουιζίδου, παύλος ορκόπουλος, γιώργος γιαννόπουλος, βάσω λασκαράκη, μελέτης ηλίας, αλέξανδρος μπουρδούμης, ιωάννα ασημακοπούλου, βίβιαν κοντομάρη, γιάννης δρακόπουλος, σοφία πανάγου, σόλων τσούνης, γωγώ καρτσάνα. 4:50 tvshowgr 27 302 просмотра. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό.

«τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν.

Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους! Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii. Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο γιάννης τσιμιτσέλης στην εκπομπή direct που καμία σχέση δεν έχουν» απάντησε με χαμόγελο ο γιάννης τσιμιτσέλης. Περισσότερα στο νέο τεύχος του hello! Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Ο κωνσταντίνος βιάστηκε να μεγαλώσει πολύ γρήγορα, αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες στην επαγγελματική του καριέρα. O γιάννης τσιμιτσέλης γνωρίστηκε με τη βάσω λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «πολυκατοικίας», και όπως είχε δηλώσει δεν διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση τους: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τον alpha για να πάρει τη θέση της ελένης μενεγάκη. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: Το 2009 ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό βάσω λασκαράκη, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η πολυκατοικία. Η φωτογραφία της βάσως και του λευτέρη με την ανθοδέσμη στα χέρια και λευκό φόρεμα. «πρώτα θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο με τη βάσω. Οι βουτιές και τα βράδια με τον λευτέρη σουλτάτο στο νησί!

Μίρκα παπακωνσταντίνου, ρένια λουιζίδου, παύλος ορκόπουλος, γιώργος γιαννόπουλος, βάσω λασκαράκη, μελέτης ηλίας, αλέξανδρος μπουρδούμης, ιωάννα ασημακοπούλου, βίβιαν κοντομάρη, γιάννης δρακόπουλος, σοφία πανάγου, σόλων τσούνης, γωγώ καρτσάνα βασω λασκαρακη. Η σταματίνα τσιμτσιλή προέβη σε αποκαλύψεις για την βάσω λασκαράκη και τον λευτέρη σουλτάτο!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama